Urban Violent..

Trec printr-o perioada in care ma simt bine in pielea mea :-). Totul a inceput Vineri dimineata, acum o saptamana, cand am ajuns acasa. Am fost pur si simplu fascinat de micul oras din Bucovina, de multele lucruri mici care m-au facut sa zambesc, de linistea de care mi-a fost atat de dor, de locurile care au fost atat de importante pentru mine la un moment dat. Buna dispozitie a tot tinut de atunci si am facut tot posibilul sa n-o las sa dispara.

Miercuri seara am mers in A la concert Travka. Nu stiu daca am mai zis dar imi place mult muzica lor. I-am descoprit relativ recent si concertul asta a fost al treilea la care am fost si nu eram dispus sa las pe cineva sa-mi strice bucuria. Evident ca era mai mult decat plin in Club A. Evident ca era plin de lume care a venit pentru pogo cu gandul la nisipul din Vama pe care posti sa sari cat te tin picioarele. Toate astea nu contau:

Ce faci cand lumina ta
Pleaca cu alta lumina?
Imi ceri un foc…
Si te prefaci ca nu ai nici o vina!

La un moment dat langa noi s-au pus 4 pustani pusi pe dans. Prin dans a se intelege dat din coate si sarit peste cei din jur. De inteles pentru un concert Travka dar cam ciudat tinand cont ca era “spatiul tau personal” se rezuma la 900 cm patrati. M-am uitat urat la ei, dar tot nu scapasem de zambetul de pe fata, sperand ca vor intelege ca nu sunt la Stuff si ca toti am vrea sa sarim si sa dam din maini si picioare dar pur si simplu nu avem unde. Nu au inteles si au inceput sa sara si mai tare pe oamenii din jur pentru a obtine spatiul atat de vital pentru miscarile de dans specifice speciei din care faceam cu totii parte.

Dupa alte cateva zeci de minute am mers la masculul dominant si i-am spus ca daca mai sare pe mine o sa-i dau cu sticla de bere in cap dupa ce o termin de baut. Mi-a zambit si mi-a spus “Ok, dude!”. Lucrurile pareau ca s-au rezolvat si nu mai trebuia sa-mi bat capul cu protejarea integritatii corporale.

Evident ca dupa mai putin de 5 minute i-am simtit cotul in spate. Mai aveam bere in sticla. Dupa alte doua minute s-a dezechilibrat in saritura si a aterizat pe piciorul meu. Mai aveam bere. Dupa alte 10 intr-o miscare ampla a mainii a reusit sa-si stinga tigara pe bratul meu drept. Nu mai aveam bere.

Dupa ce am impins cioburile spre marginea ringului m-am dus sa-mi iau alta bere.

4 thoughts on “Urban Violent..

  1. Nu cred! In ClubA inghesuiala si pogo? Nu cred! Acuma serios, nu cred ca i-ai dat cuiva cu sticla in cap doar pentru ca incerca sa faca pogo.
    Also abia acum ai descoperit Travka? A fost nevoie sa se desparta si reuneasca la loc ca sa ii placi si tu? 🙂

  2. Nu era vorba ca incerca sa faca Pogo ci faptul ca era evident ca nu are unde si il durea in cot de ceilalti 🙂

    Si da, i-am descoperit dupa ce s-au reunit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *