Insemnari

Fuga

Filed under: Personal,Punctual — Gelu October 30, 2009 @ 14:30

Aseara am redescoperit un blog pe care nu-l mai citisem de mult. Ultimul post continea un citat care mi s-a parut genial:

“Sunt maratonistul care a înconjurat lumea ca să-și ducă o scrisoare lui însuși și care, acum că s-a găsit, nu mai e alelași.” (J.L. Peixoto)

L-am citit si l-am recitit aducandu-mi aminte de Alchimistul lui Coelho din care mai tin minte doar finalul. Flacaul se intoarce in locul in care a avut primul vis si gaseste acolo comoara (nu bag mana in foc de cat de coerente sunt amintirile mele). Cand l-am citit acum 7 ani am inceput sa rad. Acum… ma gandesc la visurile mele din ultimele saptamani, la gandul de a pleca pentru cateva saptamani in Vietnam/Indonezia/China/Etiopia. Oare o sa regasesc ce simt ca am inceput sa pierd? Poate ar trebui ca inainte sa o iau la fuga sa ma gandesc ca tot pe mine o sa ma gasesc cand ma intorc.

Sunt

2 Comments »

  1. Dacă pleci să găsești ce simți că ai început să pierzi, n-o să. Dacă pleci cu orice alt motiv, ia-ți bilet acum.

    Comment by Dina — October 30, 2009 @ 18:24

  2. Nu o sa ne regasim niciodata daca ne cautam asa de mult. Cand o sa reusim sa nu mai cautam, sa zicem stop, poate, o sa ne dam seama cu adevarat cine suntem. Nu ne trebuie sa vedem toata lumea in lung si in lat ca sa ne regasim. Nu am pierdut nimic. Noi suntem noi.

    Comment by Codruta — November 25, 2009 @ 01:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment