Tastatura

Ok… am ajuns la masa pregatit sa scriu despre gari si liceu si mi-am dat seama ca tastatura laptopului e lipicioasa si mi-e aproape imposibil sa tastez ceva dupa ce am dat sticla de cola pe el… as putea totusi sa va zic de Moara cu Noroc si de ultima carte pe care mi-am cumparat-o dar sigur e un semn…

As putea sa stau singur la masa fara sa fac absolut nimic dar asa macar pot simula ca scriu chestii inteligente desi e destul de penibila durerea de la incheietura provocata de lupta titanica pe care o duc cu tastele intepenite. Uneori sutem atat de incapatanati incat chiar daca s-au invalidat toate ipotezele de la care am pornit si ajungem sa facem cu totul altceva fata de ce ne-am propus tot nu ne dam “batuti”. Nu ai fost la nici o prima intalnire in care credeai ca o sa iesi cu viitoarea ta muza si defapt bei o bere cu o spargatoare de seminte? In mod “normal” ai fi plecat la baie si nu te-ai fi intors cand ti-ai dat seama ca nu poate sa te inspire decat la gasirea a noi conotatii pentru “Fata…” dar asa… hai sa mancam seminte ca poate totusi iese ceva diseara…

O sa-mi curat tastatura. Voi veni si voi scrie plin de gratie despre faptul ca nu-mi place sa astept in gara. Intre timp o sa termin de citit “Viata pe un peron” si o sa uit de Lica. Ceva imi spune ca peste o luna voi lovi tastatura cu aceiasi ura si voi incerca sa-mi dau seama despre ce se vorbeste intr-o carte pe care nu am deschis-o.

Dupa o luna incep sa-ti placa si tie semintele de floarea soarelui si o sa transfori intr-o adevarata arta procesul de a scuipa semintele peste capul ei aplecat pe umarul tau. Esti prea ocupat sa ai timp sa iesi la o prima intalnire. Prea ocupat sa te intrebi de ce ai iesit la acea sticla de Timisoreana. Prea ocupat sa te intrebi daca esti fericit in grupul de gaite in care ai fost racolat ca si cocos sef. Importante sunt doar realizarile: am ce fute si am cu cine bea nenorocita de bere.

Daca tot e primul post fara nici o metafora dupa mult timp as putea sa mentionez si faptul ca mi-am varsat cola pe tastatura acum doua saptamani si nu ma deranjeaza asa tare felul in care trebuie sa tastez pentru ca la birou am o tastura externa si acasa folosesc alt laptop. Nici o legatura cu iesirile tale la bere cu alte domnisoare. Serios, nici una.

One thought on “Tastatura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *