O sticla goala

Sticla de vin e goala. Patul e gol. Camera e goala. Baia e goala. De ce atat de mult gol?

Cand m-am culcat mai era vin in sticla. Era cineva in pat. Ma jucam cu niste suvite cand am spus ca vreau sa ma bucur de ea si nu de sticla plina.

Cu doua ore inainte stateam intr-o camera goala cu o sticla nedesfacuta de vin in mana si ma intrebam de unde a ajuns acolo. Nu imi mai aduceam aminte nimic din ce s-a intamplat de dimineata. Stiam doar ca am iesit la 10 din casa si am plecat undeva…

Nu e nici un mesaj pe masa. Nu e nimic scris pe oglinda din baie. Nu am nici un mesaj pe telefon. Doar un numar pe care l-am format la miezul noptii. 0724.645.6XX. Nu-l stiu. Sub pat o soseta rosie. Eu nu port sosete rosii. Fara pereche. Si soseta rosie e fara pereche. E Luni?

Au trecut 10 minute si eu nu am gasit inca cealalta soseta. Cautare inutila. Gasit in schimb doua pahare. Unul e pe jumatate gol. In sfarsit ceva care nu e total gol. Daca ar fi o urma de ruj as putea incepe cautarea dar nu e nimic. Totul pare in regula. Poate doar putin mai multa ordine ca de obicei. Suna telefonul. Acelasi numar.

Ciudat. A inchis dupa ce mi-a spus ca sunt un mare porc. Vocea nu imi era deloc cunoscuta. Stiu ca sunt porc dar e deranjat sa nu stiu de ce. De ce crede ea ca sunt porc? Ce i-am facut? Cine dracu e? Sa vorbim frumos. Oare cine e domnisoara pe care am sunat-o aseara la miezul noptii si care acum imi spune ca sunt porc? Probabil ca e a ei soseta rosie. S-o sun sa-i spun sa nu o mai caute.

Ciudat. Cica nu o intereseaza. Mi-a inchis din nou dupa 20 de secunde. Oare de ce sunt porc? Banuiesc ca a fost o prima intalnire. Daca ar fi fost nereusita nu am fi ajuns la mine deci am facut ceva intre “sticla ne-goala” si “sticla goala”. Cand sunt ametit aberez dar nu uit si nu jignesc. Adevarul? De unde am luat eu sticla de vin si de ce aveam o sticla plina si o camera goala? Premeditare?

Nu-mi plac misterele. De obicei inteleg de ce lumea ma crede porc/nesimtit. De obicei asa e. Acum insa? O singura data pana acum nu am inteles. Defapt m-a enervat faptul ca ea nu a inteles ca in mod normal as fi fost si mai baiat de atat. Alta poveste. Oare e tot… Cum o chema frate? Stiu ca avea sani geniali dar… cam atat. Focus!!!

A trecut o ora de cand am inceput sa ma uit in gol. Nu are sens. Daca mi-as fi adus aminte ca am pseudo violat-o acum nu aveam nici o problema, dar asa… Sa zicem ca s-a suparat ca nu am reusit sa-i desfac sutienul. Asta e. Nu am reusit sa-i desfac sutienul si de asta ma considera porc. De unde sa stiu eu cum se desfac toate mecanismele dubioase… sigur era legat in fata.

5 thoughts on “O sticla goala

  1. Asta este un post inspirat din realitate sau imaginatie ? Ai aflat pana la urma de ce ai fost porc ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *