Las-o sa plece

Ba, esti bou. Pe bune. Esti bou. Bou cu B. Ce pula mea te uiti cum urca scarile? Esti insurat de peste un an. Ai un copil de cateva luni. Ai uitat de DA-ul de atunci? Baiatul e lumina ochilor tai, scuza-mi cliseul dar altfel un tampit ca tine sigur nu ar fi in stare sa inteleaga. Iar Ea… mai tii minte cum te simteai cand nu erai in bratele ei? Erai ca o femeie NF de ani de zile. Bai… Boule, tu sigur vrei sa o pierzi? Pentru ce? Pentru niste sani mai rotunzi? Pentru dorinta ta feromonica de a face o schimbare? Las-o sa plece.

Ce stii despre ea? Ok, inteleg ca iti plac sanii, inteleg ca ii place Cohen si nu rade de faptul ca cerul ti se pare verde, dar totusi… Care e cel mai inteligent lucru pe care l-a zis? Ah… nu conteaza ce-a zis, important e ceea ce te astepti tu sa zica in continuare, important e ca nu e Ea, ca mai ai o scapare din bratele vietii banale de om insurat. Ai uitat ca asta iti doresti? Mai nou vrei sa-i plimbi si ei copiii prin parc? Sau te excita gandul ca vei improsca din nou cu sperma in latex? Las-o sa plece!!

Stiu, si mie mi s-a parut fascinanta discutia voastra despre sanii ei. Nu inteleg totusi de ce nu ai dus conversatia pana la capat. De ce nu ai continuat discutia cu o intrebare simpla: “Ce IQ ziceai ca ai?”. Ti-a fost frica. Esti o femeie. Da, o femeie, si stii prea bine ca relatiile intre aceleasi sexe nu e vazuta cu ochi buni in Romania, exceptand cazul in care aveti deja un copil, deci… las-o sa plece.

Sunt curios. E mai mult decat o pasiune pe care ai avut-o acum 4 ani pentru un tricou mulat? Sa zicem ca esti atat de prost incat sa urci scarile dupa ea. Dupa asta ce? O sa incerci sa musti toti sanii pe care nu ai apucat pana acum sa-i tii in maini si pe care la un moment dar i-ai vazut pe strada? Unde te vei opri dragul meu amic retardat? Unde ai zis?!?!? …deci las-o sa plece!

Nu mai zic nimic. Oricum stiu ca te vei gandi la ea inca 2 ore dar te vei intoarce apoi la Ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *