Prezervative

Prezervative

 

Acum multi multi ani mi-a luat o saptamana sa intru intr-o farmacie si sa-mi cumpar o cutie de prezervative. Atunci mi-as fi dorit sa pot merge intr-un hypermarket si sa gasesc la o casa in care sa fie un tip.

Apropo de poza de acum cateva luni, azi in spatele meu erau doi tipi care vazand raftul de prezervative s-au gandit sa-si demonstreze “fidelitatea” si respectiv “masculinitatea”.

– Bine ca vad acum prezervative. Oare au termen de garantie mai mare de un an? (probabil ca prietena tocmai a plecat pentru un an si celalalt tip era fratele ei)

– Eu de unde sa stiu. La mine “tac-pac”. O cutie 3-4 zile maxim. 80 de mii pe weekend.

– ?!

– Una, doua alta cutie…

Dupa ce se uita 5 minute la tipurile de Durex de pe raft ia doua cutii in mana.

-Asta doar asa…

Daca tot ziceam de prezervative sa ne educam putin:

in Indreptar de spovedanie se regaseste explicit ca pacat:
– Am facut pacatul onaniei ca sa nu fac copii, adica: am folosit prezervativ sau am varsat samanta afara ca barbat, iar ca femeie am folosit diafragma.

(de aici)

Nu spun că fetele n-au nici o vină. De multe ori, ele ispitesc, ele îi provoacă. Se pare că în zilele noastre tinerele nu mai sunt interesate să-şi păstreze fecioria. Probabil că nu apreciază valoarea ei. Multe dintre ele ajung să aibă relaţii intime cu necunoscuţi, numai pentru plăcere, cu sau fără prezervativ.Dacă folosesc sau nu, asta contează mai puţin pentru că păcatul este acelaşi, la fel de grav. Când doi oameni curvesc şi în urma actului sexual femeia rămâne însărcinată şi avortează, pe lângă păcatul desfrâului , ei doi se fac părtaşi ai păcatului prunc-uciderii, care este o crimă. Dacă se protejează, păcatul e la fel de mare, însă nu devin criminali.

(de aici)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *