As vrea sa fi fost

As vrea sa fi fost nemernicul care nu te suna in zilele in care erai la menstruatie si pentru care te-ai certat cu toate prietenele tale incercand sa le explici ca e normal sa vrea sa-i gatesti de fiecare data cand mergi la el. As vrea sa fugi pe ascuns pentru o bere si sa nu-ti pese ca nu-ti dau flori sau dulciuri sau ca iti vorbesc urat si nu ies niciodata cu tine in public.

As vrea sa fi fost borfasul pentru care te-ai lasat de liceu si din cauza caruia ai tai te-au renegat in momentul in care ai fugit cu el luand toti banii din casa desi stiai ca-i va folosi pentru a-i juca la ruleta. As vrea sa vorbesti tu la telefon cu toti camatarii care ma cauta.

As vrea sa fi fost tipul pe care l-ai asteptat 4 ani in timp ce era in inchisoare acuzat de viol. As vrea sa primesc pachete in care sa-mi strecori pe langa clasicele conserve de peste si un biletel in care sa-mi spui ca ma iubesti.

As vrea sa fi fost nenorocitul care te-a parasit in momentul in care a aflat ca ai ramas insarcinata dar in bratele caruia ai fi vrut sa fii in fiecare seara dupa aceea. As vrea sa ma suni in disperare sa-mi spui ca ma ierti si sa nu-ti pese de faptul ca-ti tip in ureche: “N-auzi proasto ca nu te mai vreau?”.

As vrea sa fi fost pustanul cu care ti-ai pierdut virginitatea si care a doua zi ti-a spus ca a fost doar un pariu pus cu colegii de clasa. As vrea sa crezi ca imi poti arata ca dragostea inseamna mai mult decat un pariu si sa ma iei de mana la film intrebandu-ma ce as fi pierdut.

As vrea sa fi fost… dar nu sunt decat pseudo intelectualul care iti cumpara absorbante, care face mereu o impresie buna rudelor, care nu e in stare sa faca rau nici macar unei muste, care creste copilul altuia si mai ales cel caruia ar vrea sa nu-i pese cine a fost primul atata timp cat el o sa fie ultimul.

3 thoughts on “As vrea sa fi fost

  1. Ultimu’ alineat imi aduce aminte de o faza pe care mi-a povestit-o una:

    ea catre pretenu’ ei: mergi la farmacie si ia-mi niste absorbante, ca eu nu ies din casa.
    Omu executa si se duce la farmacie.
    el catre farmacista: as dori si eu niste absorbante.
    farmacista: ce dimensiune?
    (omu se blocheaza nitel si apoi raspunde trumfator)
    – Cat mai groase, ca sa simta!

  2. In toate randurile ai vrea adorare si supunere. Mai putin in cele ce apartin ultimului paragraf. Esti unul dintre baietii buni. Cu toata sinceritatea, nu e bine asa. Nu-ti pune baza in femei! Cel mai important.
    Nu le face poftele (decat de ziua lor), nu le canta in struna (altfel vor vrea sa o faci mereu).

    Orice caz e cu dus si-ntors. Ceea ce conteaza este sa-ti placa produsul finit al caracterului tau.
    Sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *