Street Dog si alte aberatii

Am obosit. Ora 7 m-a prins la birou. Da, e Sambata. E infernal sa faci interfete in C. Cred ca mi-ar fi mai simplu daca le-as face in Ruby :D.

E narcisist din partea mea daca imi place sa ma citesc? Cautam un link la un post mai vechi si am dat peste cateva posturi pe care le-am recitit cu placere. Pacat ca ma apuca “dorinta/nevoia” de a scrie destul de rar. Acum de exemplu vreau sa scriu (asta dupa ce la cheful de aseara mi-a fost laudat stilul… asta apropo de modestie:P) dar nu am ce spune.

Saptamana asta am redescoperit Dexter. Seria 3. Problema cu serialele la care inca se mai lucreaza e ca la un moment dat o sa astepti o saptamana pentru urmatorul episod, nu poti da pur si simplu “play” ca sa vezi ce se mai intampla. E putin ca in viata (apropo, acum ceva timp mai faceam o comparatie intre viata si film) . Stiu ca acum s-a intamplat ceva care e posibil sa-mi schimbe “the rest of my life” dar nu am de unde sa stiu ce se va schimba exact. Trebuie sa mai astept o saptamana, un an, 10 ani ca sa vad si episodul urmator. Macar de-ai putea pune “pauza” sau “Play again”.

Ce e cu Street Dog? Nu stiu de ce mi-am adus aminte azi de doi pustani din parcul icoanei. “John, don’t touch it! It’s a street dog!”. Oare daca ar fi parut la fel de pasnic dar ar fi avut o lesa John ar fi fost lasat sa atinga cainele? Sau daca era vorba de bullterrier? Sa fie vorba peste tot doar de aparente?

Acum ceva timp scriam despre un pustan si cutia lui de cola (dupa cum spuneam, nu am gasit link-ul). Acum 2 zile vindea trandafiri in Pirhania. Nu am putut sa nu cumpar unul (desi nu-mi plac de loc florile astea) si sa stau la palavre vreo 5 minute cu el. He looks smart. Prefer sa nu-mi pun intrebari referitoare la viitorul lui.

Oare de ce am oprit comentariile la postul asta? Adesea simt nevoia sa-l rescriu.

[UPDATE] Se pare ca postul de care ziceam e mai vechi decat credeam. Mersi Andreea pentru link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *