Stimate domn

“Stimate domn, sunteti o canalie” v-ar spune o fosta buna prietena in momentul asta. Eu in mod normal v-as admira, v-as construi o statuie si m-as inchina spunandu-va: “ZEULE”. In mod normal as vrea sa fiu si eu ca dumneavoastra, sa am doi copii, o nevasta frumoasa si sa mi-o trag cu o pustoaica cu 10 ani mai tanara. Sunt curios totusi cum ati cucerit-o. Va uitati la dintii ei si i-ati spus: “Stii stimabila domnisoara, daca imi permiti sa te tutuiesc, muntenii nu ejaculeaza niciodata in mai putin de 5 minute!” ? Noroc ca avea deja gura deschisa, ca la dentist, daca imi permiteti.

Nu va cunosc si nici nu o sa va calc niciodata usa cabinetului. Nu o cunosc nici pe tanara domnisoara. Nici nu stiu daca existati dar frustrarea sigur exista. Stiti ce cauta ea? Raspunsul simplu ar fi “sa-si puna plombe gratis” dar din pacate lucrurile nu sunt atat de simple. Vroia pe cineva cu experienta care sa o faca sa-l uite pe tipul cu care si-a tras-o timp de 3 ani si cu care era genial de bine. Si peste ce a dat? Da… peste dumneavoastra stimabile domn care desi aveti o varsta la care cei ca mine si ca ea cred ca aveti o multime de sfaturi de dat, nu stiti decat sa stati intins pe spate sau sa-i puneti picioarele pe umerii domneavoastra ososi. Daca mai luam in considerare si faptul ca cei 12 cm nu sunt ajutati de loc de cei 200 de cai putere ai masinii atunci, stimabile domn, frustrarile varstei sunt usor de inteles.

Sunt curios, ca orice tanar inca necopt, ce se ascunde in spatele: “Esti a doua femeie din viata mea dupa sotia mea!” mai ales cand aceste vorbe sunt rostite unei pustoaice pe care o stiti de 2 zile? Oare ce e mai trist? Sa fie adevarat sau sa va folositi de stimabila mama a copiilor dumneavoastra ca scuza pentru nestatornicia tipic masculina?

One thought on “Stimate domn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *