1 an

Sunt mii si mii de momente in viata in care pur si simplu drumul se bifurca. Alegi sau esti obligat sa mergi doar pe unul dintre drumuri in continuare. Ar fi fost mai bine daca o luai la stanga? Nu vei stii niciodata. De exemplu pe 15 septembrie 1992 am fost pus sa aleg pentru prima oara intre doua directii total diferite. Daca nu plangeam ca vreau sa merg la scoala atunci toti prietenii si tot “envirement-ul” in care ma aflu acum ar fi fost diferiti. Ar fi fost mai bine sa fiu acum anul 4 si sa lucrez in alta parte si sa ies acasa la vin cu alta colega de banca si sa nu mai fi existat Irina sau Ana… sau… Nu am de unde sa stiu. Daca prin absurd as fi stiut atunci ceea ce stiam acum atunci as mai fi mers in clasa 1? Probabil ca da…
Acum un an am luat-o intr-o directie. As fi vrut sa pastrez drumul drept dar… a trebuit sa fac un unghi de 45 de grade. Daca as fi stiut ceea ce stiu in momentul asta as fi facut tot ceea ce-mi sta in putere sa tin “drumul drept”. Nu ar fi aparut nici o rascruce? Probabil ca da. Mai conteaza? Nu!! Atunci de ce dracu ma afecteaza informatii care m-ar fi ajutat atunci si nu acum mai ales ca acum chiar ma simt bine in pielea mea.
La Multi Ani. Primul (cei 22) au fost mai grei….

3 thoughts on “1 an

  1. Cred ca stanga sau dreapata nu fac decat drumul mai scurt, dupa caz mai lung, insa one way or the other, ajungi right where u were supposed to be.
    La multi ani, pt ieri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *