Punctual

  • De obicei sunt un tip destul de calm si rabdator, adica sunt in stare sa astept 20 de minute la Polisano desi e evident ca sunt singurul pacient si sa nu ma deranjeze faptul ca tipa de la intrare ma intreaba mirata cand am vorbit cu ea (stiu si eu ca pentru unele blonde 20 de minute e o perioada destul de lunga)
  • Inteleg ca studentii sunt, teoretic, cei care au mai mult timp liber dar totusi, unii poate trebuie sa munceasca sa creasca actiunea la 30.
  • Ieri a trebuit sa merg am mers la concert Pheonix. Trebuia sa inceapa la 5 asa ca intr-un cor de injuraturi (glumesc, evident, dar eu m-am simtit de cacat) am plecat de la birou la 4:30. La 5 eram acolo. La 6 am intrat in sala. La 7 a intrat Baniciu Covaci
  • Tandarica a intrat cu o fata de om sictirit dar cand a inceput sa loveasca tobele s-a schimbat total la fata. Alt om. Genial. Apropo, uite o poza de acum doi ani…

Inaltare

  • Apropo de faptul ca studentii au timp sa astepte…. ajung si eu ca omul la ora 8 la secretariat si evident ca pana la si 20 nu a venit nimeni desi scrie clar pe usa ca programul cu clientii studentii incepe la 8.
  • Exista destul de multi oameni “fucked up” in ceea ce priveste relatiile fara sa fii avut net sau sa se fi uitat excesiv la televizor la 14-18 ani (sincer nu cunosc pe nimeni, dar presupun si eu :D) asa ca ma intreb ce invata pustanii care vad la MTV ca ai sanse mai mari sa devii “vedeta” daca te saruti/faci sex cu cati mai multi in aceiasi zi. Sunt eu prea batran sau am pierdut momentul in care indecenta sentimentala a devenit o virtute? Nu de alta, dar sigur exista multi oameni care s-ar bucura de asta (ma repet, eu unul nu stiu pe nimeni…)

2 thoughts on “Punctual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *