00:00

De asta o sa-mi fie dor de regie! E 12 noaptea si e atat de multa viata! Stau pe camin (cat de dor mi-a fost sa fac asta, sper ca o sa revin la primele experiente pe camin) cu o Timisoreana si ma bucur de forfota din 21, de toate ferestrele luminate si mai ales de aceea de langa draperiile albastre. Din Roxy se aude zgomot de halbe care sarbatoresc ca e Vineri iar pe splai trec motociclete mult prea galagioase. Atat de mare forfota incat am uitat de faptul ca la ora asta oamenii “normali” sunt sub plapuma si am sunat-o pe colega de banca din liceu.
Oamenii isi creaza o noua viata in WOW, copiii se tin in brate la 4, indragostitii fac dragoste la 3, studentii si-o trag pe pervazul de la 5, viitorii ingineri adulmeca sentimente peste tot.
Probabil ca nu am profitat destul de cei 4 ani de studentie si nici dupa al 5-lea nu voi avea prea multe de povestit nepotilor dar sunt mandru ca am avut acelasi “spatiu locativ” cu acesti frumosi manelisti, rockeri, sensibili, romantici, virtuali, materialisti si indiferenti studenti.
Noapte buna Regie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *