Sarutul pe frunte

– Cred ca totusi iti dai seama ca daca te-ai lasa de meserie nici unul dintre clientii tai, oricat de fideli ar fi, n-ar ezita sa mearga la alta curva.

– Nu mai, m-am nascut in copac. Chiar nu ma deranjeaza ca merg la alte curve. E normal sa se intample asa. Ei nu vor decat sa futa. Alta e problema mea.

– Clasicul deja: “I want someone to love me!”

– Funny… nu crezi ca citesti prea mult sau te uiti la prea multe comedii romantice? Desi… cat de trist ar fi sa ai dreptate. Acum o saptamana am iesit la bere cu un client si sotia lui. Ea credea ca sunt o colega de munca. Cat de trist a fost sa-l vad cum o saruta dupa ce cu o saptamana inainte buzele lui se infructau cu labiile mele. Cred ca ai dreptate. Vreau pe cineva care sa ma sarute dupa ce merge la curve, nu vreau sa fiu curva cu care se culca toti inainte sa-si pupe copiii pe frunte. Se intorcea de la baie si speram ca se va intampla un miracol si va veni sa ma pupe pe mine pe frunte si nu pe ea… Speram ca partida de dupa cu un tip agatat intr-un bar idiot o sa ma ajute. I-am cerut mai putin decat de obicei doar pentru ca eram disperata. Acum ceva timp credeam ca totul se rezolva prin terapie cu sex dar odata ce traiesti din asta…

– Deci ce cauti in Cluj?
Dupa cum ziceam, ma duc ca sa ma cheme Tatiana si sa-mi iau palarie de om serios care crede in iubire si care se jeneaza daca el vrea altcumva decat clasicul “misionar”.

– Sa inteleg ca pentru tine Clujul e Australia?

Intr-un final am ajuns si in Cluj unde fiecare si-a pus palaria pe care vrea sa o poarte… inainte de asta insa s-a intors pe culoar, lasandu-si bagajele din mana, mi-a dat bretonul la o parte si m-a pupa pe frunte.

2 thoughts on “Sarutul pe frunte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *