Monolog

-Mie intotdeauna mi-a fost frica de singuratate. Stiu, tuturor ne e frica sa nu ramanem singuri dar la mine e altceva… sau cel putin asa mi se pare mie pentru ca, nu-i asa, cu totii ne credem mai speciali. Nu stiu daca are vreo importanta faptul ca ma inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele si din pacate mai niciodata nu am putut sa ma abtin, si dintr-o prietenie platonica ajungeam la… Evident ca mi-am pierdut toti amicii baieti cand am inceput sa le cer si lor bani pentru felatiile pe care le faceam inainte doar din placerea de a oferi si pentru ca stiam… nu stiam decat ce-mi ziceau ei.
Cum a inceput? Mi-ar fi placut sa fie din lipsa de bani dar din pacate nu a fost asta. A pornit de la o punga de seminte. De la doua pungi de seminte. Eram cu un tip, cine dracu mai stie cum il cheama, si ne plimbam prin parc mancand ca taranii seminte de floarea soarelui. Fiecare cu punga lui. Daca nu eram in stare sa impartim o punga de seminte ce pretentii sa mai am? In momentul ala mi-am dat seama cata dreptate avea o prietena care dupa o noua despartire a concluzionat: a dick is just a dick. As putea completa cu “a dick is just like an other dick”. Ce sens are sa zici ca esti cu cineva doar pentru un orgasm simulat. Nu e mult mai ok daca odata cu asta obtii si niste bani? Stiu, prostii gen dragoste si romantism si ca ar trebui sa insemne ceva mai mult decat “fucking sex”.
Stii cat de singura te poti simti cand esti inconjurat de zeci de oameni? Cat de mult valoreaza un umar pe care sa te sprijini cand trei tipi…

2 thoughts on “Monolog

  1. Dude, in pana mea, fa o recitire dupa ce scrii, ca devine ilizibil… Si ma refer la gramatica in primul rand. No offense.

    Altfel, devine din ce in ce mai interesant 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *