Ultimul raft

Iti scriu pentru ca stiu ca nu vei citi niciodata randurile astea si mai ales pentru ca stiu ca nu iti mai aduci aminte de mine decat atunci cand dau click pe numele tau pe lista de messenger sau atunci cand te sun sa ma conving ca nu vrei sa ma vezi. Au trecut atat de multi ani de la singurul sarut si atat de mult timp de la ultima imbratisare… nu cred ca mai inseamna nimic pentru nimeni acele momente. Iti vei aduce aminte de Eminescu atunci cand iti vei naste al doilea copil sau eu ma voi gandi la sticla de fanta cand imi voi deschide sticla de vin din 86?

Te-am mintit. Mai tii minte dimineata in care te-am trezit sa-ti spun ca ti-am pus bibeloul pe raftul de sus? Dupa cateva secunde mi-am dat seama ca mai e loc de inca un raft si l-am pus deasupra imaginii idilice pe care ti-am creat-o (nu stiu daca de vina a fost zambetul tamp de pe fata ta sau faptul ca albastrul din ochii tai nu mai aveau aceiasi intensitate)

Daca te-as intalni acum mi-as dori atat de mult sa-mi dovedesc ca am rau de inaltime incat as profita de faptul ca tocmai te-ai despartit de coletul de carne care ti-a fost alaturi in ultimii 6 ani si ti-as povesti de raftul de sus si ti-as spune ca te-am asteptat atata timp si ca ma gandeam la tine in timp ce scoteam zgomote dubioase deasupra alteia si te-as imbratisa in amintirea scrisorilor ajunse in alta cutie postala si ti-as saruta pielea de bucovineanca in timp ce mainile iti vor mangaia sanii. Ti-as adulmeca buricul si m-as infructa cu buzele tale inainte de a-ti simti rasuflarea pe umeri si apoi voi sapa o groapa ca sa mai fac loc de inca un raft.

2 thoughts on “Ultimul raft

  1. Raftul de jos nu-l darama pe cel de sus. Ajunge la stele, sapa groapa si lasa raftul de jos gol. Apoi intoarce-te la rafturile de la nivelul ochilor, inaltandu-le o data cu tine. Raftul de sus exista doar ca referinta si ideal sa-ti arate unde poti ajunge, pentru ca niciodata nu vei putea construi un raft mai inalt decat tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *