Romeo si Julieta

Am ajuns in seara asta pe TNB la Romeo si Julieta. Am privit cu destul de mult scepticism aceasta piesa/punere in scena inainte sa trec de poarta “teatrului” cu paharul de bere in mana.
Ce a fost ok? Ca am stat cu berea langa mine, ca puteam sa-mi savurez tigara in voie, jocul scaunelor de la inceput si nu in ultimul timp sanii Julietei (mai ales ca frigul de la sfarsit i-a facut sfarcurile sa fie cel putin interesante)
Ma intrebam in timpul “noptii nuntii” unde se termina romantismul. Unde incepe sa nu mai fie “dragoste” si incepe sa fie sex? Stateau aliniati unul peste altul si imi ziceam ca e frumos, dragut, romantic dar cum puii mei o penetreaza? Ar inceta sa fie ceva “pur” daca si-ar indeparta picioarele? Ar muri dragostea curata si adevarata daca si-ar pune ea picioarele peste umerii lui?
Cat de “fraieri” erau pe vremea aia… se indragosteau dupa un dans si un sarut!

4 thoughts on “Romeo si Julieta

  1. Se pare ca am fost aseara in acelasi loc. Mie nu mi-a placut deloc-deloc.

    Nici piesa, nici sanii Julietei, nici picioarele lui Romeo. Dar cred ca tu esti in avantaj, stii, cum zicea Blake, “to see a world in a grain of sand” 🙂

    Eu n-am vazut decat o piesa proasta :-(.

  2. Da’ nici lui Gelu nu cred k i-a placut piesa..
    Nici pe mine nu m-a impresionat, am vazut piese mult mai bune, dar atmosfera de la Motoare works.

    Anyhow, about love: de la Romeo and Juliet am inceput eu sa cred ca dragostea este scrisa in stele. Cred ca noi am inventat si guma de sters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *