Independenta?!?!

Acum cateva saptamani eram la social sa-mi platesc caminul si in fata mea era o femeie isterica cu "puisorul" ei care a terminat anul 5 si trebuia sa-si semneze foaia

Azi erau o multime de parinti la portile politehnicii asteptandu-si odraslele, viitori ingineri, cu rezultatul de la examenul de fizica. Dragut.

Acum 4 ani am fost "aruncat" in Bucuresti si a trebuit sa ma inscriu singur la poli si universitate si sa ma duc la fel de singur la examene. Eram obisnuit cu independenta data de faptul ca stau intr-un alt colt de tara. Simteam insa nevoia de felicitari cand am iesit de la examenul de mate cu 10 dar m-as fi simtit atat de aiurea sa le zic alor mei ca la fizica nu am luat decat 9.60.

Ajung sambata la 5 dimineata in gara din Gura Humorului si m-am obisnuit sa nu fie nimeni. Sa merg singur pe jos pana acasa si la fel de singur sa ma intorc duminica la 23.00 sa iau trenul inapoi spre casa. Sper sa nu ma intelegeti gresit. Nu e nici o urma de repros ci pur si simplu e "normality"

One thought on “Independenta?!?!

  1. Unii au nevoie de suport constant, altii il primesc fara sa ceara … si mai sunt cei care nu au nevoie, dar daca l-ar primi nu s-ar supara (e ca mana care-ti face in par cand dormi :P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *