Visniec

Eram aseara prin poli si dupa o discutie despre mancare a venit vorba si despre Caii la Fereastra.  Mi s-a facut pofta de Visniec asa ca azi am ajuns la BCU, ca sa invat (din nou) la SMP, sa rasfoiesc Paianjenul in rana.

Incercam ieri sa-mi aduc aminte ca pentru a invata sa inoti trebuie sa bei multa apa dar nu mi-am dat seama decat ca daca vrei sa prinzi o broasca trebuie sa te poti vedea verde intr-o oglinda concava (am realizat cat de adevarat e lucrul asta uitandu-ma la 137-le blocat in trafic si asteptandu-ma sa coboare un preot din el)

Citeam Omul care vorbeste singur cand domnisoara in alb de pe locul 10, care mi-a zambit cand s-a asezat langa mine, se uita la monitorul pe care era slide-ul 11 din cursul 7 si-mi spune aproape razand: “Nu inteleg nimic din ce e acolo”. O inteleg asa ca-i zambesc: “Nici eu!”  (era schema modulului 0 pentru numaratorul de evenimente a microprocesorului 8254). Ea s-a intors sa sublinieze cu creionul randuri din “Revelatia Supranaturala“. Probabil ca studenta la teologie asa ca nu-i spun nimic din stirea de pe Romantic FM despre faptul ca 75% din americani cred in Dumnezeu ca o entitate care te poate auzi/intelge/ajuta (imi cer scuze daca cifra este putin eronata). Apropo, culmea pocaintei ar fi sa bei o Timisoreana cu Dumnezeu si sa-L lasi pe El sa plateasca (cat de trist ar fi sa ceara un Guinness)

Paianjenul in rana. Probabil ca si eu ca si Humil i-as cere Celui Ranit sub coasta sa-i dea gardianului cinci de sase si cu siguranta va crede. De fapt eu n-as avea nevoie decat de doi de 6-6 ca sa cred. Nimic nu simuleaza viata mai bine ca un joc de table pe care-l joci de unul singur.

4 thoughts on “Visniec

  1. In viata castigi si pierzi cu tine … prea des ne suparam ca am pierdut decat sa vedem ca am castigat

  2. am atat de multe de invatat..i hope i have the lifetime to know them at the right moment.
    bafta multa la SMP..hai cu 6-le!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *