Din una-n alta

Dimineata am pornit o discutie mult prea aprinsa pentru ora 11. Totul a pornit de la un mass de 1 aprilie trimis pe 5. Pornind de la "intra pe www.ceva.ceva si iti poti incarca creditul gratuit! Orice retea! Eu deja am 17 E" am ajuns inevitabil in 20 de minute la "dimineata e cel mai tare". M-a socat putin raspunsul ei care era impotriva acestei "practici" zicand ca dimineata somnul e cel mai dulce, de ce sa-l strici cu… Ok… ciudat! Daca ar fi sa ma intrebati pe mine asta denota ca tipa e virgina dar, nu e treaba mea, si nici nu la asta vroiam sa ajung.

Dimineata e mai special pentru ca inseamna ca deja a petrecut noaptea in bratele tale, ca nu e pur si simplu o alta aventura "de o noapte". E relativ usor sa te trezesti intr-un pat cu o colega de facultate / colega de servici / fosta prietena / buna amica / tipa agatata in 601, dar cel mai fain e atunci cand te trezesti in bratele celei caruia i-ai dus flori, i-ai povestit de traumele copilariei sau de obsesiile adolescentei.

Totusi exista avantaje care nu pot fi negate atunci cand vine vorba de "sex without commitment" (expresia asta mi-a sarit in ochi in timp ce-i cautam lui frate’miu filmul porno cu pritena noastra comuna). Cel mai important e ca de cele mai multe ori nu-ti pasa. Nu-ti pasa daca-i place intr-o anumita pozitie, nu-ti pasa ca preludiul a fost doar o sticla de vin, nu-ti pasa ca e intr-o relatie de 5 ani, nu-ti pasa ca e cu 4 ani mai mica sau cu 6 mai mare… just having fun! (fara nici o legatura cu subiectul mi-am adus aminte de vorba unui amic din liceu: "Decat o pizda proasta mai bine o laba buna" )

Citeam acum cateva secunde in "Libelula" de Martin Page: "Nu avea nici o idee cu ce ar putea sa semene o frunza de ulm, dar cum nu arata nici ca o frunza de stejar, nici ca o frunza de artar, singurele pe care le-ar fi putut identifica , hotari ca este o frunza de ulm". Acelasi principiu il folosim si noi cand spunem ca "facem dragoste". Nu e nici sex, nici masturbare asa ca ne hotaram sa ii spunem "a face dragoste".

2 thoughts on “Din una-n alta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *