Daca tot esti acolo

18:20.Te afli la Unirii. Iesirea de la metrou, langa Gogoasa Infuriata. Astepti. Ai ajuns cu 10 minute inainte sperand ca si ea se va grabi sa te vada.

18:25. Observi ca nu esti singurul care asteapta intr-o mare de oameni pusa in miscare de curenti suprarealisti. Langa tine o tipa bruneta. Ochelari. Umbrela in mana in ciuda soarelui de pe cer. Se uita la ceas. Te bucuri. Intre multe priviri aruncate prin multime in cautarea zambetului pe care il astepti te mai uiti si la domnisoara.

18:30. Nici unul dintre parteneri nu apare. Pentru prima oara si tipa din dreapta se uita la tine. Inceputul e timid. Va uitati amandoi la telefoane in asteptarea unui mesaj si apoi unul la altul si zambiti.  Incepe sa-ti placa sa-i urmaresti privirea, sa vanezi fiecare moment de atentie pe care ti-l ofera.

18:35. Nici urma de ei. Nu-ti ramane decat sa o saluti si sa incepeti sa faceti glume pe seama situatie.

18:40. Deja nu mai vorbiti de partenerii care deja intarzie 10 minute.

18:45. Sfertul academic a trecut asa ca va luati de mana, va sarutati si sa mergeti la o bere sa sarbatoresti un nou inceput. Daca tot erati acolo nu avea sens sa mai cautati.


22:00. Dupa 3 beri iti dai seama ca asta ai facut toata viata: ai intrat pe usi doar pentru ca erau deschise chiar daca atunci te indreptai spre usa la care ar fi trebuit sa ciocanesti.

6 thoughts on “Daca tot esti acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *