Si eu am fost furat in Romania

Intr-un final raspund si eu la leapsa de la Mihai. Din cate imi aduc aminte “am fost furat” practic o singura data. Eram in liceu si am mers si eu ca tot humoreanu martea’n piata. Inevitabil mi-a fost furat portofelul. Aveam colosala suma de 100.000 in el plus buletin si diverse chestii personale (printre care si o bacnota de 10.000 la care tineam). Spre deoesebire de Diana eu am fost putin mai norocos adica hotul a fost destul de dragut sa-mi arunce portofelul intr-un loc destul de vizibil dupa ce a luat banii din el, asa ca paguba a fost mai mult simbolica odata ce mi-am recuperat buletinul si ce mai aveam in portofel (nu si cei 10.000 🙁 ).

Au mai fost insa cateva momente care s-ar putea incadra “in subiect”. De exemplu in vara anului 2005 am ajuns intr-un parc foarte pustiu din Suceava, care ducea la cetatea de scaun, sa “negociez” cu un boschetar care ne ameninta ca ne taie cu cutitul daca nu le dam portofelul. Intr-un final i-am dat 20.000 si a plecat fara sa ne ia portofelul :P.

Pe langa subiect, ca sa nu credeti ca in Suceava sunt doar oameni de astia, o sa povestesc… foarte “in mare” despre cum mi-am pierdut eu buletinul la aceiasi cetate de scaun si un cizmar a cautat in cartea de telefon pana a gasit pe cineva care sa stea in acelasi bloc cu mine si l-a sunat sa-i zica sa merg dupa buletin… Defapt o sa va povestesc altadata dupa ce rezolv misterul pe care il mai am: de ce nu a cautat direct Blanariu… 🙂

One thought on “Si eu am fost furat in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *