Anul 1

PICT0038

Acum cateva seri dorintele noastre bahice ne-au dus in Pirhania pentru a… multa oara. Era deja trecut de 12 noaptea asa ca mai erau doar doua mese ocupate in salonul de nefumatori. La una dintre ele 4 "boboci" jucau Trombon. Se vedea "de la o posta" ca erau in anul 1. Puteai sa-ti dai seama si ca sunt la AC. Dorinta de socializare ne-a impins la masa lor… odata cu jocul de carti a venit si nostalgia anului 1.

Acum 3 ani… eram stresat probabil de Analiza si Fizica, nu stiam foarte bine cu ce se mananca sexul dar eram indragostit si stiam sa fac dragoste cu Ea. Nu prea conta alceva.   Inca nu ma apucasem sa scriu pe blog, ideea de job era departe de mine, iesirile in oras erau cate o pizza la Springul de la Universitate (nu prea des oricum ca era mai ieftina in cantina mancarea).

Acum 3 ani am fost pentru prima oara la Mare… a fost dragoste la prima vedere. De atunci a avut cate o fata diferita de fiecare data. Am descoperit-o mai albastra sau mai verde, mai roz sau mai mov, mai… As fi descoprit-o si maine daca ar fi tinut vremea cu mine… asa… mai astept!

Au trecut insa 3 ani de atunci. Ma intorc la cana de ceai si sticla de cola. O zi buna!

4 thoughts on “Anul 1

  1. Nu vreau sa fiu rau… fata de toti Politehnistii care nu sunt la AC dar… SE VEDE! Adica… noi astia de la Poli avem fata de oameni inteligenti 😀 Am fost rau… ideea e ca si prin AN-uri iti dai seama relativ usor cine e de la AC. 🙂 Parerea mea 😛

  2. avem fete de geeks,deci, astia de la A+C =)) .

    Eu inca sunt stresat de fizica 🙁 si sunt anul 2, si nenea iancu nu iese la pensie prea curand :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *