Puntual despre telefoane

  • acum cateva ore la metrou un aurolac statea rezemat de un perete si isi butona telefonul cu clapita pus la incarcat in una din prize. Probabil cauta melodiile duplicate dupa ce si-a transferat cateva melodii de pe telefonul colegului de canal.
  • acum cateva zile in statia de 41 de la mall un boschetar statea pe mijlocul liniei incercand sa surprinda intr-un mod cat mai artistic tranvaiul care venea. Telefonul lui nu era pornit dar probabil ca imaginatia ii era destul de bogata.
  • acum cateva saptamani eram in masina cu cateva rude printre care si o versioara de 9 ani: “Telefonul tau ce camera are? A mea are 3 mega pixeli!”. Am raspuns cu umilinta ca a mea are doar 2…
  • acum o luna doi cerseori s-au intalnit in metroul in care eram: “Da-mi si mie bip cand ajungi la capat!”.
  • acum un an in acceleratul Bucuresti – Vatra Dornei o batrana de 90 ani se ruga de vecini de compartiment sa o ajute sa raspunda la mobilul pe care il tinea in batista.
  • acum cativa ani am oprit o tipa in curtea liceului: “Buna, sunt Gelu. Imi dai numaul tau de telefon?”. “Eu sunt Sanziana… ai pe ce nota? 09434390x. Al tau?”. “234798 …”. “?!?!?”
  • acum cateva minute mi-am dat seama ca mai nou exista unele obiecte care ne dau iluzia de egalitate.

3 thoughts on “Puntual despre telefoane

  1. daca e mai mult adevar decat fictiune nu prea are legatura cu “telefonul”. Lumea isi cumpara telefon oricum… adica dintr-un salariu de 5 milioane isi ia un telefon de 20.

  2. Si eu am vazut o multime de cersetori, amarati si muritori de foame cu pruncii in brate manuind cate un telefon serios in pauzele de munca.

    Cred ca am mai spus-o la tine pe blog dar nu mai am nici un fel de mila/respect pentru mafiotii astia.

    Si mai socant pentru mine a fost sa vad seara la ultimul metrou un cersetor numarand prada pe ziua respectiva, presupun. Un teanc masiv de bancnote!

    Sigur stii cum arata un teanc masiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *