Confesiuni…

Am descoperit zilele trecute un site pe care-l cautam fara sa stiu: Nobo.ro. Ideea? "ideea este simpla, poti confesa aproape orice sub anonimat, poate confesia ta va insemna ceva pentru cineva sau poate nu.".

Mai jos cateva citate:

m-am despartit de persoana pe care o iubeam cel mai mult,pentru prima oara.sper sa am de maine parte de zile bune.vreau sa fiu fericita,sa il uit si sa nu am remuscari…

Prietenul meu nu ma saruta aproape de loc, nu stiu daca e timid sau nu dar mereu eu trebuie sa fac primu pas. Destul de enervant pantru ca pentru mine sarutul inseamna foarte mult. sper sa-si dea seama.

Poate ar trebui totusi sa ne despartim, nu are rost sa continuam asa… a fost super ok in noaptea asta dar vroiam sa-i sarut buzele nu sanii…

Ma enerveaza foarte tare colegul din stanga. Cred ca odata o sa-i dau una in fata. Poate chiar acum….

nu vreau sa ma tund!! desi mi s-a zis ca ar cam trebui…urasc foarfeca prin preajma parului meu….

boule! cand te intorci in bucuresti asi vrea sa vad daca ai curajul sa ma privesti in ochi…mai ales dupa ce mi-ai facut…sau poate k tie putin iti pasa de ce a ramas in sufletul meu…oricum esti un porc…stii asta…ma asteptam ca la varsta ta sa ai mai multa minte…si sa gandesti mai matur..nu sa te pui la mintea unei copile ..dar tu esti prost si inconstient… insa foarte persuasiv si asta e mai dureros…. te urasc dar inca mai tin la tine…esti un porc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *