De la o coada

Mi-am adus amibte acum, cand m-am pus la cea mai lunga coada din Carr4 ca asa am inceput sa scriu… Cred ca a fost primul post, in acest musuroi cu oameni care iubeac si urasc, cu copii fericiti si copii violenti, cu sex oral in baile publice si biletele lasate sub perna, cu suc de portocale si baxuri de Timisoreana, cu saltele Relaxa si scanduri strambe.
Visam atunci la ziua in care voi veni cu sotia la cumparaturi, ne vom certa ca eu ma uit la decolteul tipei cu mazare, vom merge spre masina de clasa medie si vom asculta EuropaFm, amuzati ca vecinul de semafor mai asculta inca Romantic Fm desi pe bancheta din spate sta un monstrulet de 5 ani.
Pana atunci ma bucur de coada din fata mea si de faptul ca pot scrie linistit fara sa ma traga de maneca sau, mai rau, sa ma pupe in timp ce batraneii din spate isi numara pateurile.
Vroiam sa fac poze. Ploua. Apropo, in raionul de “dinti” un tip dubios ii facea poza cu un telefon tipei cu periute, in timp ce simula ca se uita la Duru.
Ce-ar fi cumparaturile fsra amenintarile cu bataia odata iesiti din magazin? Poate doar o intalnir romantica cu colegul de camera, partenerul de ring in Fight Club.
Inchei aici ca trebuie sa-mi pun E-urile pe banda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *