Drumul spre casa

Am trecut de Buzau. Las in urma Bucurestiul pentru doua zile. M-am despartit de el cu sunete de manele (cat de departe pare concertul Muse) si cu gandul la blocajul din intersectia de la Mall si asteptand sa trec pe rosu in intersectia semaforizata de acasa.

In fata mea un veteran care a aparat Iasiul si Ploiestiul si a urmat linia frontului pana in Caucaz. Era comandat. I-a ragusit vocea cand tipa sa traga impotriva rusilor. Acum isi castiga banii de medicamente tinadu-si decoratiunea pe geaca lui vernil si ducand oameni din Bucuresti in Suceava pentru 30 Ron. E dornic sa-si repete povestile pentru oricine vrea sa-l asculte. Eu nu l-am ascultat prea mult. Romania lui nu e si a mea. Romania mea e mai colorata, e mai raspandita, e mai…
Prin vagonul 8 m-a luat in brate o tiganca zicandu-mi sa ne futem putin. Tiganul era langa si radea. Mainile lui erau in buzunarele de la spate in timp ce ale consoartei lui erau in buzunarele din fata. Nu stiu cum sunteti voi dar eu prefer pitina intimitate si am impins-o cu salbaticie, pastrandu-mi astfel atat demnitatea cat mai ales portofelul.
P.S. Orice greseala e cauzata de tst si de caldura

3 thoughts on “Drumul spre casa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *