Batranii si sexul

M-a speriat acum cateva saptamani ideea ca un batran de 90 de ani sa fie cel care dezvirgineaza o tipa de 14. Nu stiu cum sunteti voi dar eu vreau sa cred ca odata cu 40 de ani lumea prefera sa joace table decat sa faca sex.
Aseara in tren discutie fascinanta intre veteranul de 90 de ani si blatistul de 45. Barbatul ii sugera batranului sa mearga la un hotel sa doarma si sa-si ia o fetita. Raspunsul a fost putin surprinzator si primit cu admiratie: mai pot dar o am pe baba mea. In stare de soc incepe sa-si marturiseasca neputinta: “Nevasta-mea are 180 de kile. E cat toata banca de lata. Ce sa-i fac? Cand mergem cu trenul ii iau 2 locuri.” Solutia vine insa intr-un mod neasteptat: “Stii cureau de la ??? ? O leg cu ea si ii dau pe la spate” Prevad o perioada lunga de abstinenta…
Reactia bunicii mele de 70 de ani cand a aflat ca un “el” si-a prins nevasta cu altul: “Dar ce, o avea asa scurta?”. Asta e solutia unei relatii fericite? Intrebarea care se naste: “De cati cm e nevoie ca sa te asiguri ca nu te inseala?”

3 thoughts on “Batranii si sexul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *