Insemnari

Mosteniri

Filed under: Personal — Gelu September 16, 2007 @ 23:25

doi

Acum doua zile in timp ce gateam o super tocanita de ardei cineva spunea ca sora ei a luat de bun (for granted) tot ce ea castigase in relatia cu parintii.

Ceva asemanator se intampla si intr-un cuplu. Trebuie sa purtam pe umeri adesea mostenirea fostelor relatii. Degeaba suntem noi foarte draguti si ii dam flori in fiecare zi daca ea crede ca suntem ca cel dinainte si ca ii aducem trandafiri doar pentru ca am fost cu o ora inainte in bratele alteia. Degeaba ii sarutam mana daca stie ca toti barbatii nu vor decat sex.

Putem insa sa obtinem foarte multa afectiune din partea ei fara sa facem mult lucru doar pentru ca ii este dor de afectiunea celui care i-a dat flori cand a parasit-o si care avea lacrimi in ochi pentru ca a trebuit sa mearga in Australia sa-si continue studiile. Sa-si doreasca sex din a doua zi pentru ca-i lipsesc orgasmele de la 4 dimineata.

Da…. trebuia o concluzie… va las pe voi sa o trageti.

3 Comments »

 1. Si in acelasi fel poate ca ii dam flori in fiecare zi sa compensam erori trecute sau regrete tarzii, sau doar pentru ca am invatat din greselile trecute. Si nu degeaba ne sarutati mana, pentru ca si noi ne dorim sex si totusi ne vom aminti poate mai cu drag peste ani de cei care ne-au sarutat mana decat de orgasemele de la 4 dimineata. Cat despre afectiune, cred ca o obtineti uneori for granted pentru ca ne dorim sa oferim afectiune la fel de mult pe cat ne dorim sa o primim.

  Comment by Aura — September 16, 2007 @ 23:30

 2. e atâta de complicat că uneori îmi vine să îmi iau câmpii :((
  somebody shoot me now, while I’m still on holiday :-

  Comment by miChou — September 17, 2007 @ 00:30

 3. si te mai miri de ce te gaseste google-ul cand are fantezii sexuale :D

  Comment by Dan — September 18, 2007 @ 14:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment