Ca sa o sperii…

  • La prima intalnire sa mergi cu flori si o scrisoare in care sa-i povestesti in cele mai mici amanunte momentul in care ai vazut-o prima oara, de preferat inainte cu ceva timp ca ea sa te observe. “Cu 3 saptamani inainte sa ne intalnim din greseala in 601 te-am vazut prin regie.Tocmai incepuse ploaia. Nu aveai umbrela si sfarcurile ti se vedeau prin maieul verde. Te indreptai spre Carrefour. Eu in cealalta directie dar dupa ce ti-am privit ochii caprui nu am putut sa nu ma intorc dupa tine…”.Si asa mai departe timp de 10 pagini.
  • La un moment dat veti ajunge sa vorbiti inevitabil despre fostii/fostele. Acum e momentul potrivit sa-i povestesti despre papusa care o mai ai inca sub pat si cu care te certi in fiecare zi din cauza ei. Nu cred ca ar strica daca i-ai zice ca e foarte geloasa ca nu mai ai timp de ea si ca se simte neglijata pentru ca nu ai mai supus-o la perversiuni sexuale de mult. Ar trebui totusi sa mentionezi ca o ai de la 2 ani si ca ti-a facut-o cadou mama ta care-si dorea foarte mult o fetita.
  • In prima saptamana simuleaza o convorbire cu parintii care incepe cu o discutie foarte inocenta despre faptul ca esti la un suc cu “domnisoara”apoi o rogi pe mama ta sa inceapa sa faca pregatirile pentru nunta. Nimc special: sa vorbeasca cu preotul sa se pregateasca pentru cununie dar si pentru botezul “nurorii” in noua religie. Nu ar strica nici mici detalii despre organizarea “mesei si dansului”, si in special a invitatiilor. Acum e momentul sa o intrebi cum ii cheama pe parintii ei ca sa stii ce sa scrii pe invitatii, eventual si daca are nasi din parte ei.

4 thoughts on “Ca sa o sperii…

  1. E mult mai simplu. Trebuie doar sa te uiti tot timpul la ea si sa “look desperate”… 😛 Apropos: “Acum e momentul sa o intrebi cum _îi_ cheama pe parintii ei” 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *