Terenul celuilalt

Atunci cand trimiti o minge in terenul celuilalt iti asumi riscul ca el sa nu o mai returneze si jocul sa se incheie.

11 thoughts on “Terenul celuilalt

  1. Daca esti pe terenul de tenis…celalant si-a cam asumat responsabilitatea de-a raspunde daca vrea sa castige.Nu raspunde deci ai invins 😛 Asta daca mingea a cazut in teren:D.

  2. Ahhh… unde’s vremurile cand totul se putea rezolva amiabil in arena de Quake III. O, tempora!
    [Acest medicament este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a etichetei si a prospectului. Daca apara manifestari neplacute adresati-va web-maşterului]

  3. Nu e vb de cine castiga? Ma refer la jocul asta numit viata.Prin victorii asupra eu-ului tau capeti experienta(devii mai intelept),iar prin infrangeri devii mai puternic.Placerea de-a juca? E ca si cum ai trai intr-o lume monotona ,fara iubire fara dezamagire.Si pana la urma nu cred ca joci asa cu oricine in da in fata ochilor,cauti si tu un jucator ce intuiesti ca are o dara din “placerea ta de a juca”.:P
    Risc->anrenalina->euforie (pozitiva sau negativa ) .Sa ai parte numai de cea pozitiva:)

  4. “Prin victorii asupra eu-ului tau capeti experienta(devii mai intelept)” – Poftim? Victorii asupra eu-lui? Adica sa am un task si sa-l fac? SA vreau sa cuceresc tipa roscata de la intrare si sa o fac? Sa… Sorry Ana dar… Bullshit! E placerea de a juca! Castigi si dupa aia ce?

  5. Uuuu ce te-ai atacat …:D
    1.sunt jocuri de strategie,relaxare,de pierdut vremea …la care te referi tu?
    2.Adica sa ai task si sa-l faci sau nu
    3.Sa cuceresti tipa de la intrare..da sa faci daca esti in stare :)) .Bafta ,dar nu totdeauna castigi:P.unde e “placerea de a juca”,cand tu zici “Sa vreau sa cuceresc”:d??
    4.Viata= inf(jocuri)..deci joci alt joc sau tot ala daca ti-a placut;)

  6. eram pe varf de Omu ca sa-ti raspund.si eu ti-am spus;)..dar pana una alta,sa ne vedem pe varf de munte,la margine de izvor mai intelepti si mai maturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *