Strange world

Traim intr-o lume ciudata… ciudata… ciudata… in care lumea te intreaba daca ai fier de calcat (DA, am!!) daca te vad cu un tricou luat direct de pe caloriferul din baie… mai comenteaza si daca l-ai luat invers… cine-i mai intelege!

6 thoughts on “Strange world

  1. atata vreme cat nu te incalti cu tricoul si nu te imbraci cu pantofii – ar fi culmea sa-i iei si invers 😀 – cred ca te inscrii inca in normal; si btw, la ce bun sa pui titlu in engleza daca postezi in romana???? 😛

  2. nu zi ca te-ai ofticat pt remarca mea nevinovata:D. 90% din cititorii de bloguri in romana inteleg si engleza. 2% din cititorii de bloguri in engleza inteleg romana. Intelegi?

  3. si eu mi-am luat anul asta fier de calcat , l-am folosit o singura data prin primavara …am observat insa ca daca pui tricourile la uscat pe umeras si pe urma le tii in continuare pe umeras in sifonier aproape ca se calca singure 😀

  4. @ GELU deci … dupa cum spuneam, eu nu ma supar, aproape niciodata si din nici o cauza 😛

    @ DAN mama lor de tricouri, daca stiam asta nu-mi cumparam fier de calcat inca din facultate 😛

  5. Vreau si eu umerasele alea magice pe care “aproape” se calca singure tricourile:P
    Ma intreb unde am gresit de nu le-am descoperit pana acum:d….pt Gelu:Oamenii astia cuidati ce te intreaba daca nu cumva tricou e pus invers,nu stiu ca in felu asta se schimba vremea;)….
    Acum inteleg de ce am scapat de canicula.:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *