Plec Acasa

..din nou… dupa mai putin de 3 saptamani. E foarte ciudat. Oricum nu am prea scris in ultimul timp. Las aparatul in Bucuresti. Uitandu-ma peste sutele poze de la mare nimic special… pozele faine duceau lipsa de claritate… imi place sa cred ca de vina e lentila dar… mi-e frica sa-mi iau una mai buna… ca nu as mai avea prea multe scuze. Oricum cred ca e cazul sa fac o pauza. Ma duc acasa sa mananc salata de vinete si mancarica de ardei cu ceapa cum doar mama face (si eu:D). Ma duc sa spal covoare si sa ajut la varuit. Sa ma intalnesc cu Ion pe care nu l-am vazut de la paste. Ma duc sa vad ce s-a mai intamplat cu santurile din mijlocul orasului. Ma duc sa am de unde veni.

O sa-mi fie dor de zilele astea de ora 4 dimineata, de diminetile in care ma trezeam pe jumatate  adormit. Sper ca nu-mi va fi lipsa de Google Reader sau de gelu11.ro. Nu voi purta casti in ureche si voi auzi bucovineni vorbind. Voi asculta pui de moldoveni cum zambesc la Obcini… voi…

Ma duc ACASA! Ma voi intoarce la locul care ma face ce sunt acum: da, Bucurestiul defineste noul “Gelu”. Bucovina e doar putin din partea curata ce mai se gaseste din cand in cand in mine. Bucovina si umbrele ei au inceput sa dispara incetu cu incetu cu doi ani inainte sa plec.

One thought on “Plec Acasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *