Nu ai ce face? Blogheaza!

Atat de Vineri dupa-amiaza! Ora 17:40. Toate taskurile indeplinite. (asta ca sunt cu siguranta si managerii mei directi si indirecti care citesc asta). Dor de mare. Abia astept sa ma plimb maine seara cu picioarele din nou prin nisip. Masinile galbene sar in ochi in multitudinea de masini negre/albastre/verzi/rosii. Nu am chef nici macar sa gandesc sau sa scriu.

Da.. ma duc din nou la mare. De data asta voi face mult mai putine poze. Voi incerca sa ma bucur mai mult. de data asta Mamaia. nu stiu daca as fi preferat Vama. Cred ca da, dar nu locul e totul.

Mult praf. Multe linii de cod sterse. Furnalele prind viata cand soarele bate in geamul din fata.

Nu inteleg statusuri de genul: “Ai fost singura persoana din viata mea in care am avut incredere si m-ai dezamagit!”. No Shit! Care din noi? Din respect macar ceilalti sa fie pe invisible.

De ce daca pui o intrebare inocenta despre sex ti se spune: “Te-ai schimbat! Esti ca ceilalti! Numai sex vrei?”. Poftim? Ce legatura aunuvelele lui Dickens cu ciocolata de mere? Si da imaprtim o ciocolata amaruie nu e atat de absurd sa spui ca-ti plac eseurile lui Sabato! Dar… poate mi se pare doar mie!

E aproape 6!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *