Macarale… Macarale…

In fiecare zi trec pe langa macaralele de la Semanatoarea care ma fascineaza. Cand eram mic credeam ca toate macaralele sunt “fiare vechi” care se foloseau doar inainte de 89. Nu vazusem nici una functionala. Erau utile doar pentru berze si sinucigasi. Acum insa… Fascinante!

Acum ceva timp spuneam ca vreau sa devin sculer matriter.

Acum o saptamana o colega spunea ca simte ca nu face nimic util. Ea se ocupa cu recrutarile. Ca nu “se vede” munca ei, ca macar noi (“inginerii”) facem ceva ce ajunge in mana a milioane de dezvoltatori. Totusi… ce-o sa zic nepotilor? Ca am ajutat la creearea unui IDE pentru flex? Ok… si la ce ajuta? Salveaza vieti? Tine de cald? Face pe cineva fericit? Tehnologia e atat de “rece”. Cand ai “macaraua ta” poti insa sa te plimbi pe malul Dambovitei si sa le spui copiilor: “Eu am ridicat grinzile astea de metal!”.

2 thoughts on “Macarale… Macarale…

  1. In urma cu nu foarte mult timp, am aflat ca fiecare avem macaraua noastra, iar peste 30 de ani, vom spune nepotilor ca fiecare isi alegd macaraua pe care o vrea, iar la batranete te poti intoarce la un gater sau la un strat de flori

  2. “Cand eram mic credeam ca toate macaralele sunt fiare vechi” care se foloseau doar inainte de 89″… creepy 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *