Insemnari

What does this button do?!?!

Filed under: Aberatii — Gelu August 22, 2007 @ 08:23

Da, ati ghicit: un post despre Dexter. Cred ca multi dintre voi, cei 20, au urmarit sau urmaresc aceste desene animate. Pe mine m-a “marcat” un episod in care robotii lui se rascoala. De ce? Pentru ca odata inventati erau aruncati intr-un colt intunecat al laboratorului. Micul geniu incetase de mult sa se bucure de micile lui inventii si acum juca doar pentru ca era deja in hora.

Acesta cred ca e cel mai trist lucru: sa nu mai fii in stare sa te bucuri, sa simti… Flacara de la bricheta sa-ti lase doar urme de arsura pe piele, dar nici un fel de durere. Sa-ti patezi tricoul cu sange dar nici macar sa nu clipesti cand usa iti vine in fata. Sacosele de plastic sa aiva acelasi efect in mana ta ca si mana ei. Sarutul sa te faca sa te gandesti la o bucata de toba cu limba de porc. Sa nu tresari de loc cand cearsaful iti este patat de himenul rupt. Sa ti se para ca personajele lui Dostoievski si Salinger impart acelasi substrat afectiv. Ca…

<disclaimer> … </disclaimer>

5 Comments »

 1. Aberezi rau de tot, imi pare rau sa zic. Nu, nu e de bine :|

  Comment by Mihai — August 22, 2007 @ 15:33

 2. mie nu mi se pare ca aberezi :)
  ai perfecta dreptate.

  p.s nu stiu cum ai reusit dar prin cea ce scri ma faci sa stau treaza pana la 2-3 dimineatza citind bloguri. !

  mersi :)

  Comment by anda — May 22, 2008 @ 19:36

 3. Mersi Anda. Ma bucur foarte tare cand citesc astfel de comentarii! :)

  Comment by Gelu — May 22, 2008 @ 19:43

 4. ideea nu e rea, dar stii cum e aia cu “forme fara fond”? adica gramatica ne omoara pe toti, iar tu nu esti o exceptie. in rest, keep it up!

  Comment by dea — April 2, 2009 @ 00:45

 5. Dea, din pacate nu pot decat sa-ti dau dreptate. As putea sa ma scuz si sa dau vina pe faptul ca nu prea mai recitesc ce scriu dar in principiu pur si simplu se vede ca “nu le am cu gramatica”. :)

  Oricum, mersi si sper ca ai mai citit si altceva.

  Comment by Gelu — April 2, 2009 @ 09:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment