Insemnari

Fotograf profesionist sau “teatrolog”?

Filed under: Uncategorized — Gelu August 8, 2007 @ 19:14

E deajuns sa te intitulezi “fotograf profesionist” ca sa fii profesionist? Mi se pare ceva de genul “Artist” pe cartea de vizita a unui manelist. Ok, inteleg, fotograf ca faci poze si ca faci bani din ele, dar… profesionist? E ca si cum ai zice ca porti sapca originala. Probabil ca sunt gelos pe astfel de poze, ca nu am reusit sa conving pe nimeni sa-mi pozeze nud, dar totusi…

In aceieasi ordine de idei, e nevoie sa termin Filosofia ca sa pot spune: “Viata fara iubire e o continua cautare intr-o sfera cu raza de 24 de amagiri?”. Sau daca nu am facut 4 ani de Teatru si Film nu pot spun despre o piesa de teatru ca nu mi-a placut? Nu de alta dar tot romanul se pricepe la politica si fotbal.

4 Comments »

 1. păi, punctual: un om care are un site ca ăla, cu HTML şi Flash, care îşi dă id-ul de YM pe prima pagină (şi care nici măcar nu e ceva „serios”) în opinia mea cu greu se poate numi profesionist. cel puţin prima pagină mă face să vreau să îi dau în cap designer-ului care i-a făcut-o şi lui că a acceptat-o.
  […]
  boon, am aruncat şi eu un ochi ceva mai lung pe acolo şi pot să spun că m-am edificat.
  un nud nu e artistic pentru simplul fapt că ai trântit nişte flori pe tipa care îţi pozează, aşa cum nu e artistic pentru simplul fapt că ai tras în a/n. aşa cum nu se cheamă fashion dacă fotografiezi nişte tipe în lenjerie ieftină (cel puţin poza la care dai tu link îmi sugerează Bucur Obor în zi de reduceri – nu am nimic cu lenjeria care costă mai puţin de 100$, aici e vorba de altceva :D )
  […]
  all in all, eu unul nu m-as bate sa imi pozeze modelel lui, nu mi-as vine laptopul si masina (pe care nu o am) ca sa fac prelucrari asa misto ca ale lui, ce sa mai, sincer sa fiu, nu mi-as dori sa fiu Vlad Laurentiu.
  would you?

  PS: si ca sa fiu totusi un pic on-topic. conteaza prea putin cum isi spune cineva si conteaza mult mai mult ceea ce este si ceea ce face de fapt. lasa faptele (fotografiile) sa vorbeasca :) Incearca http://www.bumbutz.ro/ şi o sa intelegi ce spun ;)

  Comment by miChou — August 8, 2007 @ 20:37

 2. Cand poti convinge femeile sa se dezbrace pentru o poza atunci nu mai esti doar pervers, esti fotograf profesionist =))

  Comment by tsk — August 9, 2007 @ 09:42

 3. Aici cred că e un pic mai mult de discutat. Depinde de femei, depinde de poză. Şi finalmente, depinde de om.

  Comment by miChou — August 9, 2007 @ 12:19

 4. Beauty is in the eye of the beholder … and by the way “miChou” 1st page of my website is http://www.vladlaurentiu.ro

  Comment by Vlad Laurentiu — August 12, 2007 @ 13:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment