Gust de bere

Palarie

Luni seara mi-am dat seama ca berea are alt gust la ora 20.00 in Bucuresti… imi era dor de berea din Vama. De la ora 11.00. Are alt gust dupa o zi la birou cand stii ca dimineata te intorci acolo (oricat de fain ar fi :P)… Marti parca am inceput sa-i redescopar din farmec… o cutie de Timisoreana cu un film in fata.

Ieri a fost zi grea la birou… m-am trezit ca de obicei la 9… la 10 eram la Aqua Land (sau Water Park… sau cum s-o chema) :P. De atat a fost nevoie pentru a redescoperi placerea de a bea o bere rece la ora 10:30, cu palaria “de cangur”, plutind pe un colac… Asta da zi de servici…

Pe seara am ajuns la petrecerea Fredo & Pid’jin unde pe langa Tudor si Eugen am avut ocazia sa-i intalnesc printre altii si pe Bobby Voicu si mai ales pe Andressa. Cand am facut cunostinta cu ea, pe care o citesc atunci cand scrie insemnari mai scurte de 20 de randuri :D, a intrebat care dintre noi (eram cu colegii de la servici) e tipul la care a ajuns de pe www.myadobe.ro si care avea un super… (deja eram mic de tot si strigam “pick me, pick me”)… banc despre o gaina punctiforma in vid… nu era vorba despre mine ( 🙁 ) ci despre Cristi. Asta e…

Intr-un final mi-am luat “inima-n dinti” si i-am facut poze:P Destul de multe poze 😛 Una dintre ele putin mai tarziu :P.

5 thoughts on “Gust de bere

  1. waaa… mi-as fi dorit si eu sa ajung la petrecerea F&P, da’ nu prea mi-a iesit… cum nu prea imi ies destule vacanta asta (aka inca nu mi-am intrat in ritm 😀 )

  2. “mai ales pe andressa” :)) Cum adica m-ai cunoscut mai ales pe mine ?
    imi stripi reputaie, tinere! 😛

    “pick me! pick me!” funny :)))

  3. şi marmota… :p (şi vezi că între a cunoaşte şi a întâlni e o mică diferenţă… mă întreb cine e emoţionat aici :-)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *