6 thoughts on “Blocuri albastre

  1. Incepem cu inceputul. White Balance … unde e ? Poza este destul de echilibrata insa din nou, una din parti este mai incarcata decat cealalta si anume partea stanga .

    “ENTER”

    Doi, conform cursurilor de pedagogie, pe care le-am absolvit, atunci cand critici este total nerecomandat sa iei pe cineva cu zaharelul, asa ca: Poza are o baza prea usoara, trebuia mult mai putin spatiu in partea cu cerul, de asemenea blocurile si copacii sunt incadrate cam slabut, de exemplu benzinaria aia din coltul de jos dreapta arata de parca ar trebui sa mai fie ceva, trebuia lasat spatiu de respiro. Cu parere de rau trebuie sa spun ca norul cel din partea stanga sus este inutil, ochiul cand vede imaginea se duce fortat spre nor doar pentru ca este luminos neavand insa nici un subiect de interes acolo, apoi se intoarce la incarcatura din partea de jos si trebuie sa reia analiza intregii secvente de subiecte.

    O seara buna,

    Ioan

    (ca sa nu se mai puna problema anonimatului )

  2. Mai Ioane… la inceput m-au bucurat comentariile tale dar… ai inceput sa cam aberezi. Sunt curios ce poze faci tu. Pana atunci lasa-ma sa spun ca nu ai inteles nimic: “trebuia mult mai putin spatiu in partea cu cerul.” Nu zau! 🙂 Cred ca prea multe cursuri strica. Tura viitoare astept un link spre un cont de flickr sau ceva. Oricum mersi pentru interes.

    P.S. Daca era ceva de comentat era in primul rand faptul ca am facut poza la cer cu ISO800. A se vedea zgomotul.

  3. Mie îmi place cum ţi-a ieşit cerul. Poate mai ales din cauza ISO 800. Din când în când mai face şi lucruri bune (ca aici: http://www.flickr.com/photos/mi-chou/742376495/ de exemplu – la ISO 400 am reuşit totuşi să mai scot ceva din ea 😀 )
    cât despre trabi… mă bucur că ai zis tu, mă pregăteam să comentez eu, dar mi-era că nu sunt „în drept”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *