6 thoughts on “Singur

  1. Sincer si eu ezitam/ezit sa fac astfel de poze… mi-e frica de reactia lor… dar “cu noua scula” parca am mai mult tupeu 😛

  2. okay… de unde sa incep ..tipul sta ca o pleasca in centru, nu zic sa fii folosit regula treimilor dar dupa ce ca e negru aproape tot nici nu ai vreo linie de forta care sa conduca spre subiect, daca el e subiectul, insa dupa cum arata pare sa fie subiectul pata aia alba de deasupra capului, doi , se vede ca poza e facuta in fuga tremura al dracu “noua scula” timp mai scurt de expunere, iso mai mare, stii treaba, compozitional imaginea se rastoarna spre dreapta, nu vad sa ai compozitie geometrica in vreun fel, nu prea vad compozitia sa fiu sincer, incearca orientari dupa forme geometrice pt dispozitia elementelor de pe fiecare plan . pt viitor cand ai o chestie neagra ( aici tagul lui erps ) lasa-i niste spatiu sa respire arata mai bine asa parca l-ai decapitat, ca tematica ? de ce ai vrea sa faci poze cu batrani in suferinta ? n-am vazut destui si destule poze de genul asta prin ziare si prin alte locuri, daca ai fi in locul lui ai vrea sa fii fotografiat in starea asta ? eu n-as vrea . ultima chestie.. sepia digitala este f f kitsch .. mai bine tragi pe alb negru decat sepie, daca era vreun citat macar, sa ai nevoie de a reproduce estetica de inceput de secol, dar clar nu e cazul intr-un instantaneu , scuze ca iti tai elanul, dar se poate mult mai bine nu ? cheers !

  3. Ma bucur ca au ajuns si cei care se pricep sa-mi vada pozele:P Mersi pentru comentariile pertinente:P.

    Ina… chiar ma temeam ca tuturor le place:P.

    Oricum cand fac o poza o fac ca imi place imaginea, nu pentru ca ar fi o compozitie buna sau ca nu stiu ce linii de forta se unesc cu ce forme geometrice… Si prefer copiii din Cismigiu batranilor de pe strada.

  4. Poate nu e locul ÅŸi momentul potrivit, dar trabantptGDR poate ar fi trebuit să ia ÅŸi niste cursuri de pedagogie.. sau măcar de limba romana, poate să afle unde e Enter-ul… (lăsăm la o parte treaba cu anonimitatea & co. despre asta s-a tot discutat, pe site-uri ÅŸi mai mari, ÅŸi mai mici)

    ÃŽn fine, noi să fim sănătoÅŸi (n-am nimic cu critica – mai ales cea constructivă – dar asta mi s-a părut că e mai degreabă o înÅŸiruire de concepte mai mult sau mai puÅ£in legate de fotografia aia în sine ÅŸi mai mult ca să epateze – «Io’te dom’le câte ÅŸtiu eu»)

    My .02€.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *