La insistentele colegilor…

…a inceput lumea sa “rada” de mine pe seama blogurilor scrise pe aceasta pagina. Nu cred ca e ceva nou… mai intai colegii de la servici pe tema “prezervativelor”… evident ca au gasit imediat explicatia pentru durerea mea de gat: nu ma protejez indeajuns. Da… sunt funny de obicei :P.

…cand am ajuns in camera acum o ora colegii mei imi pregatisera o surpriza: au citit postul despre filmul porno in care era protagonista prima tima cu care m-am saturat (continui sa insist pe tema asta) si…. mi l-au descarcat. Asa ca ne-am uitat timp de 3 minute la cele 10 minute in care ea, nu alaturi de cei 2 politisti, isi indeplinea poftele trupesti. Apoi: “Hai, ca sa ai ce scrie pe blog”. Asa ca… la insistentele lui Stef (ii puteti scrie la stef [at] gelu11.ro 😛 ) s-a nascut si aceasta insemnare…

… ce am simtit? Un gust amar… e ciudat ca inca mai avea zambetul cu care “m-a cucerit” in timp ce-i facea felatie tipului cu burta… Avea/are niste ochi alabastri super faini… Dar… ce mai conteaza. Ma intreb ce reatie as fi avut daca as fi vazut pe alcineva, la care sa tin/sa fii tinut in astfel de ipostaze… mai bine nu. Noi sa fim sanatosi si orgasmele numeroase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *