Insemnari

Noapte buna blocuri

Filed under: Uncategorized — Gelu June 26, 2007 @ 21:17

Ora 21:10. Singur intr-o cladire mult prea mare pentru a avea sentimente. Admir inca o data sutele de blocuri din fata mea si mai ales cele doua furnale uriase. Am vazut cum soarele a apus peste acest oras gri bej. Ma pregatesc si eu sa cobor cu picioarele pe pamant. Imi aduc aminte de vremurile de mult apuse in care stateam cocotat pe unul din dealurile de pe langa oras si numaram blocurile. Le vedeam pe toate. Cred ca au iesit putin peste 100. Le-am numarat si pe cele “tip vila” cu doar 2 etaje… restul erau de 4. Acum… nu cred ca ar avea sens sa incep… Trece 41. Apropo, mi-am adus aminte de metrou… Dar… ca de obicei… nu cred ca are rost sa povestesc. In fine… hai ca fug si eu sa-mi cumpar paine si vise. Si medicamente. Apropo, cum e sa vezi un status care spune “La medic” si tu sa incepi sa razi? O seara frumoasa…

P.S. E bine sa fie liniste!

3 Comments »

 1. Sper ca esti bine si ca la medic te-ai dus din curtoazie, iar medicamentele alea le iei ca garnitura si putina culoare pentru paine si vise. O seara linistita iti doresc :)

  Comment by Aura — June 26, 2007 @ 21:20

 2. Deci sa ma explic,credeam ca e la misto statusul pus..ca aluzie la canicula de afara…majoritatea aveam statusuri de oameni bolnavi.Asa ca sorry daca a parut alceva ..dar era ceva de genu”si tu Brutus “.Chiar nu stiam ca e pe bune ..sper sa fii bine si sa nu iei in nume de rau reactia.

  PS:Un sincer sorry.

  Comment by ana — June 27, 2007 @ 02:02

 3. da’ de rautaciosi nu zici nik?

  Comment by Mihai — June 27, 2007 @ 13:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment