Insemnari

Fidelitate

Filed under: Uncategorized — Gelu April 17, 2007 @ 03:37

Pauza de masa in carrefour. Doi batranei de 70 de ani impingand la un caricor.

EL: “Daca nici eu nu ti-am fost fidel atunci cine dracu e?!?”

Se pune un prea mare accent pe fidelitate mai ales ca intr-o societate normala unde nu exista constrangeri religioase nu cred ca exista relatii de lunga durata in care el sau ea sa nu insele. Sunt convins ca aveti contraargumente dar nu uitati ca stiti doar o parte a povesti.

4 Comments »

 1. Stii cum se zice…kn te ajunge moarte din urma pui accent pe chestii ce ar necesita mai degraba valium.

  Comment by Anonymous — April 17, 2007 @ 04:16

 2. “Şi după cum citise el n norii de la Cornu Caprei
  Nu, nu,nu era de-a bună
  Se intoarse lumea cu curu’n sus
  Şi se scufundă pămntul, bă” – Marin Sorescu – “Randuieli”
  Valium, zi-i religie, zi-i orice-ului in care-ţi laşi sensul cum vrei da nu nvrti lumea n jurul unei normalităţi subiective. Lumea e cum e şi dacă tu crezi c-o roade fidelitatea e treaba ta, da normalitatea vine, dacă vrei, nu numai din religie ş-apoi tu singur ai spus de partea poveştii careia te dai. De-aceea şi intervin, doar n-o fi numa partea ta a poveştii cea adevărată, că lumea e formată din părţi ale poveştii şi numa lumea ta e formată numa dintr-a ta. Toate bune şi Hristos a nviat!

  Comment by Anonymous — April 17, 2007 @ 08:16

 3. Da.. si eu sunt pe o parte a povesti… sper ca o sa revin pe cealalta!

  Comment by Anonymous — April 17, 2007 @ 08:22

 4. Frumos este cand omul are caracter si stie ce vrea cu adevarat.Nu cred ca fidelitatea,cuvantul asta atat de complicat are la origini religia.Ma intreb dc ar tine de religie cate tipuri de fidelitati exista :D.Si nu vad de ce ar trebui sa ne uitam in curtea vecinului cand totul depinde de curatenia din curtea noastra.Daca intri intr-o incapere si este intuneric poti sa te revoliti la infinit ,dar dc nu actionezi in acest sens nu se va face lumina…o sa fii strivit de propriile sentimente.Ce frumos e cand stii sa alergi cu pasi mari spre “gropa”,iar cand esti in fata ei sa stii sa o ocolesti :)

  Comment by Anonymous — April 17, 2007 @ 13:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment