The future is black. The future is orange.

..si totusi fericrea si implinirea cuiva nu sta in MBA-ul facut la Princestone, in faptul ca esti CEO la o multinationala, ca detii puterea a 300 de cai de sub capota Porche-ului, ca bei Peroni la 200.000 sticla, ca ultima oara ai facut dragoste cu sotia pe Coasta de Azur intr-un hotel de 5 stele…

Nu vreau sa sune cantr-o melodie de Vama Veche dar fericirea e in lucruri marunte… Cel putin la fel de implinit e si cel care dupa ce a absolvit 8 clase s-a mutat cu tigari cu tot intr-un parc mizer din sudul capitalei, berea e la fel si intr-o sticla de 40.000 de 2 L de bucegi, Gradina Botanica nu mai are de la 20 de ani nici un colt in care sa nu fi facut dragoste cu Maria, care acum e vanzatoare la chioscul de la Gara de Nord, de unde isi cumpara aurolacii bronzul cel de toata ziua.

De ce ar fi tiganul care spala parbrize la podul Izvor mai putin fericit decat barbatul de 30 de ani care trece in fiecare zi cu masina pe langa el, in drumul spre biroul din Victoiei unde conduce o echipa de 10 programatori?!? Banii sunt buni atata timp cat aduc zambete celor din jurul nostru, dar ce valoare au orele petrecute la birou sau in trafic in timp ce “ala micu” se uita cu invidie la Matei ce se joaca miuta impreuna cu tatal sau, un sudor la o fabrica ce a supravietuit cu greu capitalismului.

One thought on “The future is black. The future is orange.

  1. “De ce ar fi tiganul care spala parbrize la podul Izvor mai putin fericit ??”..eu zic ca e mai fericit ca asa zisul “intelectual”, ce in goana lui pentru cultura,bani si asa mai departe uita sa fie fericit ..din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *