De Weekend

Trebuia sa mergem in multe locuri weekend-ul asta dar nu am ajuns decat in jumatate dintre ele…

Caru cu bere. Asteptarile au fost mari asa ca nu am fost foarte surprins de nimic. Locul e foarte impunator si nu poti sa nu te gandesti ca sub aceiasi cupola impozanta se bea bere si in 1900 si in perioada interbelica… M-a mirat cat de rapid a venit comanda, mancare a venit la 15 minute dupa ce am comandat-o (tochitura moldoveneasca si salara cu piept de pui). Data viitoare sper ca voi merge acolo la “o bauta” ca reteta lor proprie e chiar buna.)
Expozitie de arta abstracta italiana. Mult prea abstract. Din cele 100 de “opere de arta” cred ca doar 2-3 le-as pune pe perete… Se pare ca nu am privirea atat de “artistica” inca sa ma uit la o adunatura de pete si sa vad mai mult de cateva pete… sau sa ma uit la niste fier vechi sudat pe o plansa si sa vad o opera de arta… Probabil ca sunt eu de vina asa ca puteti sa mergeti la Muzeul National de Arta sa va convingeti. Daca sunteti pe acolo va recomand sa vizitati expozitia de arta romaneasca. Merita tot timpul acordat. Am fost pentru a doua oara si am ramas minute in sir in fata un tablouri “cubice”.
“Sunt propria mea Sotie” – Teatrul Odeon. Dupa “Brokeback Mountain” si “Leagaturi Bolnavicioase” care mi-au lasat un gust amar anul trecut si un sentiment de ridicol cred ca aveam nevoie sa vad o piesa de teatru (diferenta mare totusi fata de filme…) cu si despre homosexuali. Un joc actoricesc desavarsit, decoruri si “artificii tehnice” de laudat. Timp de 100 de minute am stat legat de scaun urmarind povestea unui travestit ce a supravietuit fascismului, comunismului si a fost doborat de democratie.

Dupa un weekend implinit din toate punctele de vedere de maine incepe “vacanta”. Din pacate nu se dubleaza cu un concediu asa ca… macar nu am stresul laboratoarelor.
Pe saptamana viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *