Eye contact

Imi place sa ma uit la oamenii din jur. Pe strada, in parc, in catina, la biblioteca. Din pacate insa mi-e imposibil sa fiu discret si ajung sa “tintuiesc” cu privirea pentru cateva secunde. De obicei e involuntar lucrul acesta. Chiar si acum cand scriu din cand in cand imi fuge priviea la tipa din fata mea, fara a fi atras de ea sau ceva de genul… pur si simplu nu pot sta cu ochii intr-un singur loc.

Acum cativa ani eram cu sora mea si cu viitorul ei sot intr-un bar amarat din Gura Humorului si beam linistiti cate o bere. La o masa alaturata erau niste “baieti de baieti”, unul dintre ei, “cel mai cel” fiind cu prietena. Dupa o ora dupa ce am stat la masa si conversam linistit cu “comasenii mei”a venit tipu’ cel muschulos la mine: “Ce zici de tipa aia blonda? Iti place de ea?” (si mi-a aratat-o pe prietena lui) Crezand ca e o gluma si ca e un fel de joc mai ciudat care sa-i ajute in viata lor de cuplu i-am zis zamind: “Da,e ok” “E prietena mea asa ca sa nu te mai vad ca te holbezi la ea ca te scot afara!” “?!?!?!?”.

Vara asta la Vama Veche in Expirat. Stateam linistit cu o sticla de vin in mana si dadeam din cand in cand din cap uitandu-ma la cei ce se “dezmatau” pe acolo. La un moment dat vine o domnisoara la mine si imi spune: “Am vazut ca te uitati in continu la mine” si mi-a dat un biletel cu id-ul ei si numarul de telefon. L-am aruncat de-abia ieri dupa ce a stat jumatate de an in portofel.

Ieri, tot la Bcu. Eram la bufet si mancam adormit o punga de Bake Rolls. Tipa de la masa alaturata la un moment dat imi zambeste. Curios “care-i faza” ma duc la masa ei. Se pare ca de doua saptamani ma uit in continu la ea. ?!?!?!

Acestea fiind spuse imi pun ochii in cursuri ca probabil tipele din fata cred deja ca sunt un obsedat sau daca nu ca vreau sa le cer in casatorie. A doua varianta sigur nu e adevarata.

2 thoughts on “Eye contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *