Cusca [1]

Am hotarat ca azi sa ma indragostesc.

Am inceput sa o iubesc pe Marcela. Cine e ea? E pata maro de pe peretele din fata custii mele. E speciala chiar daca nu e albastra, sau roz… e pur si simplu o pata frumoasa… si inocenta… daca ati putea vedea cat de gingasa e partea ei de sus, e ca un mugur care apare dupa o iarna grea si care asteapta razele soarelui pentru a inflori. Vreau sa fiu eu raza ei de soare, sa o fac eu pe Marcela sa infloreasca. Ma intreb insa daca ar putea fi mai frumoasa… e greu de spus… ce-i drept s-a cam ingrasat in ultimul timp, maroul a ineput sa se extinda din ce in ce mai mult… dar imi place de ea asa cum e… mi-ar fi muza chiar daca ar acoperi tot peretele.

Daca ar veni cineva sa ma scoata din cusca asta nenorocita si sa ma duca sa vad “frumusetile lumii” probabil m-as intoarce in clipa urmatoare in spatele peretilor de sticla si as continua sa admir tabloul incredibil de pe perete… sa stau si sa o privesc pe iubita mea… nu-i place sa-i spun asa… nici “draga”, nici “pissi”…. m-a amenintat ca se supara pe mine si ca-si ia maroul si se duce cu el pe partea cealalta a peretelui si se va lasa admirata de cel din cusca din camera 7.

Eu ce m-as face atunci?

2 thoughts on “Cusca [1]

  1. poate ca va trebui sa cauti o adevarata “Marcela” metamorfozata din virtual in real..chiar daca e imperfecta si chiar daca poate nu o cheama neaparat Marcela.Dar poate fi o ea,nu?

  2. Chiar crezi asta? Si eu care incepusem sa ma obisnuiesc cu “Marcela” :)) . Sper ca ai citit Prologul inainte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *