Punctual…

1. Azi am ascultat toata ziua Romantic FM(cu o mica pauza de 3 ore) si ma intreb si va intreb: de unde castiga bani? Nu am auzit nici un spot publicitar, odata la 3 melodii o voce spune “Romantic” iar la ora fixa sunt stirile. Atat. Cine ii plateste pe cei 10-15 angajati? Oare au contracte cu distribuitorii de prezervative si cu vanzatorii de flori?

2. Citind Alain de Botton (in incercarea de a invata la TS) mi-am adus aminte ca imi place cateodata sa fiu rau. “EA: Nu-ti plac femeile inteligente, de-aia nu esti de acord cu mine. EL:Ba imi plac femeile intelginte, dar, din pacate, nu esti una dintre ele! ” Gebial! Mai tare ca : “Nu cred ca mai suport sa te vad inca 10 minute!”. Mai am de invatat… pana la mai multe rautati de astea ma bucur de… ma bucur!

3. Tot la TS invatam si cand mi-am dat seama ca nu mai stiu chestii elementare. Incercam sa dovedesc ca doua triunghiuri sunt echivalente (asa se cheama, nu?!?!) folosind metoda Unghi-Latura-Unghi dar mi-a fost destul de greu… in clasa a 6-a era parca mai usor… of…

4. Si acum invat la TS, a se vedea cum, asa ca nu ar trebui sa ne miram daca voi avea restanta. Noi sa fim sanatosi: de politehnica ne putem lasa!

5. M-am hotarat ca pe viitor sa incep sa aberez. Asa ca nu va speriati de unele insemnari. Veti vedea! 😉

One thought on “Punctual…

  1. e simplu cu romanticu, il tine voiculescu in brate… stii, ala pe carea-l iubea becali fooaaarte mult 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *