Sinucigas profesionist

Cea mai trista meserie pe care ar putea cineva sa o aiba e cea de sinucigas profesionist. Sa incerci si sa tot incerci sa-ti curmi viata dar fara nici cel mai mic succes… Sa te arunci de exemplu de pe Tour Eiffel dar sa aterizezi pe un grup de turisti sau nu stiu ce plasa amplasata nu de mult si sa-ti rupi doar fiecare oscior fara insa a muri. Sa iei un pumn de medicamente care-ti dau doar o constipare urata. Sa te arunci in fata metroului dar sa ajugi in santul de sub peron. Sa bagi doua cuie in priza si in momentul acela sa se ia curentul.

Ceva asemanator am simtit si acum 2 zile cand in momentul in care eram pregatit sa ma tund(masina de tuns era pregatita cu “capul” setat la 1) s-a intamplat ceva ciudat… Acum probabil ar fi cazul sa implic forte mistice, sa spun ca ceva de SUS m-a oprit in ultimul moment (stiti voi, ca-n filmele in care timerul bombei se opreste la 1 sau chiar 0). Nu a fost insa asa. Nimic mistic, nimic iesit din comun, nimic de care sa nu fi auzit pana acum… Cred ca ati ghicit si cum nu-mi place sa spun lucruri evidente… o zi buna!

P.S. Urmarea: am inceput sa ma port ca si inainte de a-mi veni geniala idee cu tunsul…

One thought on “Sinucigas profesionist

  1. Nici nu stii cat ma bucur ca ai renuntat la nou look pe care il vroiai……ce bine ar fi sa se intample si celalalt lucru ;)…..bafta maine:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *