Maria Magdalena cu rating D

Intortocheate sunt caile domnului si sinapsele unor jurnalisti!!

Rasfoind aseara “ziarele” am dat peste relatarea unei minuni: ca raspuns la rugile sale si ca multumire pentru zecile de biserici ridicate, domnului Gigi Becali i-a fost dat sa se intalneasca cu Maria Magdalena, venita tocmai din  Mexic pentru a oferi un punct de sprijin celui mai cunoscute masini din Romania. Intreaga stire aici.

Voua va place cand cineva va trateaza cu superioritate? E ca si cum ai fi la un laborator de… sa zicem ST…  si unul dintre “profi” si-ar dovedi istetimea doar prin faptul ca el, spre deosebire de tine stie cum sa lege firele aparatului ala de 50 de ani. M-as mira daca ar sti alceva.  Am deviat de la subiect… Subiectul era alta stire de care am dat aseara. Suna cam asa inceptul:

Agentia de rating Fitch a reafirmat, luni, calificativele bancii UniCredit Romania pentru imprumuturile pe termen lung la “A minus”, cel pe termen scurt la “F2”, ratingul individual la “D” si pe cel pentru sprijinul pe care il poate primi de la actionarul majoritar la “1”, cu perspectiva stabila, conform unui comunicat al Fitch Ratings.  “

Prima reactie: “No fucking shit! Sa mori tu ca asa e!”. Oricum eu nu sunt mare economist dar probabil ca voi ati inteles despre ce e vorba. Restul articolului aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *