Din click in click

Acum cateva luni un coleg avea la status un link catre un  blog de pe fabrica de jucarii. Incepand de atunci intru aproape in fiecare zi sa vad daca Boo a mai scris ceva. Dupa ceva timp am vazut un comentariu scris de Zoso asa ca inevitabil am ajuns pe www.zoso.ro unde intru cred de 2-3 ori pe zi si de fiecare data gasesc ceva nou scris. De la el am ajuns pe zeci de pagini de bloguri dintre care cateva se mai afla in bookmarks si le mai vizitez cam odata pe saptamana. Cel mai recent dintre ele e blogul Andei care vorbind despre ea spune: ” Eu cred despre mine ca sunt timida. Chiar daca ma fut mereu cu lumina aprinsa.” E un blog lipsit de cenzura dar care cred ca e mai interesant decat Monoloagele Vaginului la care am ajuns saptamana trecuta dintr-o ciudata curiozitate (cateva cronici aici caci nu as fi in stare sa zic ceva) .  De pe pagina Andei am ajuns pe pagina la care lucreaza ea impreuna cu amantul: morti.ro. Din pacate e in constructie pagina, sau cel putin asa zisa redactie e prea ocupata cu adulterul pentru a se mai ocupa si de criminali in serie. Ar trebui completata lista cu mult mai multe nume caci nu vreau sa cred ca exista doar atat de putini criminali in serie.

In alta ordinde de idei (imi place expresia desi nu stiu unde ar fi cel mai potrivit sa fie folosita) va recomand sa mergeti la ultimul film romanesc lansat: Ryna.  “Ryna este o adolescenta tunsa baieteste care viseaza sa paraseasca marunta comunitate izolata din Delta in care traieste. Evadarea are insa un pret.” Este singurul film recent la care nu as fi schimbat de loc finalul (30% din film pentru mine e reprezentat de ultimele 2 minute). Merita vazut!

Schimband putin macazul: “In any relationship it’s important to have boundaries that are respected by all parties involved.” (Thinking in Java)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *